Inmiddels hebben ruim 325.000 mensen in Nederland een Alpha-geloofscursus gevolgd, wereldwijd zijn dat er miljoenen. 92% van de Alpha-deelnemers gaf aan dat dat een positieve impact had op hun geloof en leven.

Op 7 februari 2023 starten de twee grote parochies van onze stad met een gezamenlijke Alpha voor katholieken. Iedereen is daar welkom. Dus hebt nog nooit een Alpha gevolgd? Dit is uw kans! Een Alpha-avond begint om 19.00 u, met een gezellige maaltijd, daarna is er een inspirerende inleiding waar je over doorpraat met andere deelnemers. Kom gerust de eerste avond eens kijken of het wat voor u is.

Maar ook: sluit u aan bij het gebedsinitatief. Want om vruchtbaar te zijn, heeft elke Alpha-cursus gebed nodig, van ieder van ons!

Na de viering van zondag 11 december staan er twee mensen van het Alpha-team achter in de kerk om u persoonlijk uit te nodigen voor de cursus en voor het gebedsinitiatief.

De Alpha voor katholieken start op 7 februari 2023 om 19.00 uur in het Open Huis, Begijnenhof 2 (naast de Catharinakerk, Eindhoven-Centrum). Opgeven via alpha.rk.2023@gmail.com.