Toen we in augustus 2019 gesterkt en gezegend en genietend huiswaarts keerden, hadden we niet kunnen vermoeden dat het voorlopig voor het laatst zou zijn dat we met een bus vol medeparochianen op bedevaart waren naar Maria, Troosteres der Bedroefden. In 2020 en 2021 maakte de pandemie een busreis naar Duitsland onmogelijk, maar voor komende augustus hebben we goede hoop dat we onder de geestelijke begeleiding van pastoor Goris en kapelaan Geelen weer naar Kevelaer kunnen afreizen.

 

 

De eerste vergaderingen zijn inmiddels geweest en de organisatie loopt. Mocht het alsnog opnieuw niet door kunnen gaan -heel spijtig zou dat zijn, maar veiligheid gaat voor alles- dan hoort u het direct van me. Laten we er echter van uit gaan dat we elkaar en Maria weer mogen gaan ontmoeten en dat het ons heilzaam zal zijn. Noteert u de datum -donderdag 18 augustus 2022- alvast in uw agenda. Iedereen is welkom om mee te reizen met deze dagbedevaart vanuit Eindhoven en omgeving. Voor de vaste pelgrims, het inschrijfgeld is jarenlang niet veranderd, maar het bestuur heeft er mede vanwege de gestegen brandstofprijzen voor moeten kiezen om het iets te verhogen, we hopen op uw begrip.

 

De inschrijfformulieren en de posters met informatie vindt u in de maanden juni en juli weer in alle kerken en kapellen van onze parochie. U kunt het ook downloaden via deze link: inschrijving Kevelaer.

Voor een mooi beeld van de dag, kijkt u op de website www.eindhoven-kevelaer.nl. Mocht u graag mee willen, hou dan goed in de gaten dat de inschrijftermijn sluit op 31 juli 2022 en loopt via de losse inschrijfformulieren, niet via de algemene website. Iedereen die voor die tijd ingeschreven en betaald heeft, is zeker van een plaats in de bus.

 

Hopelijk tot weerziens bij Maria,

 

Christel Huijbregts-Bock

Broedermeester