De Wereldjongerendagen (WJD) zijn het grootste jongerenevenement ter wereld. Honderdduizenden jongeren uit de hele wereld komen samen om het katholieke geloof te vieren. WJD betekent dan ook: nieuwe vrienden maken, nieuwe culturen leren kennen, feest vieren, samen de eucharistie beleven, je grenzen verleggen en vooral heel veel gezelligheid. Het belooft een ervaring te worden om nooit te vergeten. Dus wees erbij in juli 2016!

Voor wie?
Iedereen in de leeftijd van 16 t/m 30 jaar is welkom op de Wereldjongerendagen. Het is een katholiek evenement, maar jongeren van ALLE geloofsovertuigingen zijn van harte welkom. Ben je geïnspireerd door geloof, wil je andere culturen ontmoeten, ga je uitdagingen niet uit de weg en wil je je grenzen verleggen? Dan is deze reis voor jou bedoeld!

Met Jong Bisdom Den Bosch naar de WJD Krakau!
Wij nodigen je uit om in juli 2016 mee te gaan naar de Wereldjongerendagen! Vanuit het Bisdom Den Bosch gaan we met een 16-daagse busreis, via een bijzonder voorprogramma in het Poolse bisdom Bielsko-Zywiec naar de Wereldjongerendagen in Krakau.

Stap naar de a/Ander
De Wereldjongrendagen nodigen bijzonder uit tot ontmoetingen: met een ander land, met andere jongeren, een andere bevolking en met dé Ander: God! In de ontmoeting met anderen kun je ontdekken wie je zelf bent, wat de ander voor jou kan betekenen én wat jij voor de ander kunt betekenen! Daarnaast kan een ontmoeting en verdieping in je geloof ook jouw leven en geloven versterken. God zoeken en ontmoeten in mensen en in gebed, alleen en met vele anderen, doet goed en nodigt uit tot samen delen en samen doen. Zet jij mee de stap naar de a/Ander?

Informatieavond
Voor meer informatie ben je welkom op vrijdag 27 november om 19.30 uur in het kerktrefcentrum van de Petruskerk, aan de Kloosterdreef 31 in Eindhoven.
Of kijk op de website van Jong Bisdom Den Bosch:
www.jongbisdomdenbosch.nl/wjd