Kom op nou! deze woorden horen we wel eens langskomen bij een reclamespotje voor een fitnessclub. De afgelopen jaren worden wij er steeds vaker op gewezen dat het goed voor ons is om in beweging te blijven. Nadeel is vaak wel dat aan zo’n fitnessclub een abonnement zit met een stevig prijskaartje. Als parochie hebben we daar iets op gevonden… Klik op ‘Lees meer…’ voor meer info én voor het filmpje dat Omroep Brabant van dit nieuwsitem maakte.

 

Vertoeft u graag in de gezonde buitenlucht? Werkt u graag op een rustige manier aan uw conditie? Merkt u ook dat het fijner is dat te doen in het gezelschap van een paar gelijke zielen? Dan hebben wij dé oplossing voor u.

 

We bieden u de kans bovenstaande voordelen te combineren en dat allemaal volledig gratis! De onderhoudsploegen van onze begraafplaatsen en van de tuin van de pastorie kunnen namelijk versterking gebruiken bij het schoffelen, gras maaien en allerlei kleine klusjes.

 

Wekelijks komen ze samen op het kerkhof en bij de pastorie en natuurlijk wordt de arbeid ook onderbroken voor een kop koffie en een gezellige babbel. Is iedere week voor u niet haalbaar? Niet erg: ook met 1 of 2 keer per maand een paar extra helpende handen zijn we al heel blij.

Kom op nou! Neem voor meer informatie contact op met de heer Frans van Hapert: 06 45 71 40 50.

 

Ook Omroep Brabant kreeg lucht van de work-out in onze parochie. Klik op Omroep Brabant voor meer info en het filmpje van ons ‘fitness-team’.