De vrienden van St. Petrus organiseren voor de zesde keer een kerstconcert met een gerenommeerd koor uit Eindhoven. Zaterdag 22 december zullen in de St. Petruskerk aan de Kloosterdreef in Eindhoven de muzikale klanken van het Strijps Kamerkoor te horen zijn.
Op deze manier hopen we dat de mensen uit Woensel en alle anderen die de Petruskerk een warm hart toe dragen, met een behaaglijk gevoel de kersttijd in zullen gaan.

Speciaal dit jaar is de samenwerking met leerlingen van de dansopleiding van het CKE.

De kerk gaat open om 19.30 uur en het concert begint om 20.00 uur.

U bent van harte welkom, de toegang is gratis!

Het Strijps Kamerkoor uit Eindhoven is een vocaal ensemble van ca. 25 zangers, dat op hoog niveau werken uitvoert uit verschillende eeuwen koorliteratuur. Met een uitgebreid repertoire geeft het koor meerdere concerten per jaar in de regio Eindhoven. Voor deze avond hebben zij ook enkele stukken ingestudeerd die samen met het aanwezige publiek gezongen gaan worden.
Het ensemble staat sinds 2004 onder leiding van Wilko Brouwers, die docent koordirectie aan het Utrechts Centrum voor de Kunsten is. Van 2006 tot 2013 leidde hij de gregoriaanse zang van de cisterciënzer monniken in de St. Benedictusabdij De Achelse Kluis.

Benieuwd naar meer informatie over het Strijps Kamerkoor? Bezoek dan hun website: http://www.strijpskamerkoor.nl/

Voor de website van de vrienden van St. Petrus klik op Vrienden van St. Petrus

Voor de flyer, klik op Flyer kerstconcert