Zoals al aangekondigd hebben de bisschoppen op 20 december laten weten dat er extra maatregelen komen naar aanleiding van de lockdown.

Kort samengevat:

Klik hier om een toegangsbewijs te reserveren

Verder wordt met nadruk gevraagd om de al langer geldende maatregelen (afstand, mondmasker, handen ontsmetten) goed te blijven opvolgen. En natuurlijk geldt: bij klachten blijft u thuis.

 

De vieringen op kerstavond van 18.00h en 20.00h, en de vieringen op 1ste kerstdag van 9.30h en 11.30h kunt u ook via de livestream volgen.

 

 

Tot ieders grote spijt opnieuw een Kerstmis met veel beperkingen. Daarom de oproep om toch zoveel mogelijk van thuis uit Kerstmis mee te vieren via livestream en/of via de uitzendingen op NPO2. Kijk in dat verband ook eens op www.VierKerstmis.nl

 

Eerste en tweede kerstdag is de St. Petruskerk geopend voor een bezoek aan de kerststal van 13.00h tot 16.00h. De Mariakapel van de St. Antonius Abtkerk is ook geopend. Van daaruit kunt u ook de kerststal bewonderen.

 

Tot slot: realiseert u zich dat er ook dit jaar nogal wat mensen zijn die Kerstmis alleen zullen moeten vieren. Misschien een mooie gelegenheid om op kerstavond/kerstdag de telefoon te nemen en iemand op te bellen.