De rooms katholieke stichting Maria Koningin van de Vrede organiseert dit jaar een bedevaart naar Cadier en Keer en Wittem.

Het programma ziet er op dit moment als volgt uit. Er wordt vertrokken vanaf de Vlokhovense weg bij de kerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes om 08:30 uur en vanaf de Robbenstraat, bij de St. Petruskerk om 09:00 uur stipt. Dan volgt een koffiestop in Urmond/Stein. Na de koffiestop gaan we naar Cadier en Keer waar een heilige mis wordt gevierd in de kerk van Redemptoris Mater. Na de H. Mis vertrekken we naar Wittem waar we een lunch zullen gebruiken, gevolgd door een rondleiding in het klooster. Hierna is er de mogelijkheid het bedevaartsoord te bezoeken. Om 16:00 uur zijn de vespers en zegening in de oude kerk van het klooster, waarna we de terugreis naar Eindhoven beginnen om 16:30 uur.
De prijs is € 30,00 per persoon inclusief reis, koffie met gebak, lunch en rondleiding. U kunt zich opgeven middels het inschrijfformulier in de nader te verschijnen folder bij de kerkwijkcentra onder gelijktijdige betaling. We beperken de bedevaart tot één bus. Wees dus op tijd met uw aanmelding. In principe geldt: die het eerst komt, het eerst maalt. Als u ingeloot wordt, ontvangt u een instapkaart. Wij hopen op maximale belangstelling.
Cees van den Bosch, secretaris.