We gaan weer naar Kevelaer en wel op donderdag 22 augustus 2019! We reizen per touringcar en vertrekken waarschijnlijk rond 8 uur ’s morgens vanaf de Robbenstraat en komen rond 20 uur ’s avonds weer in Eindhoven aan. Zoals gewoonlijk reist Pastoor Goris mee als geestelijk begeleider.

Het programma in Kevelaer bestaat uit een eucharistieviering met aansluitend een korte processie langs de Genadekapel, een lof, een kruisweg en een afsluitende viering met zegening van de devotionalia. Tussendoor is er ruim tijd voor een kop koffie, bezoek aan de diverse winkeltjes en kapellen.

De kosten voor deze dag bedragen 17 euro (kinderen tot 14 jaar betalen 8 euro). De kosten voor koffie, thee, lunch, drankjes enz. zijn hier niét bij inbegrepen, die zijn dus voor eigen rekening. U kunt zelf een lunchpakketje meenemen of ter plekke iets kopen of gebruiken. Geheel vrije keuze.

Inschrijven kan tot en met 31 juli 2019 door het afgeven van een envelop op de pastorie, Kloosterdreef 31, op werkdagen tussen 9.30 uur en 12.00 uur met daarin uw volledig ingevulde inschrijfstrook en het deelnamegeld: 17 euro. Buiten deze tijden kunt u eventueel de envelop in de brievenbus doen met daarop de vermelding ‘Bedevaart Kevelaer’.

De inschrijfformulieren treft u aan in alle kerken en eventueel op de pastorie van de Petruskerk. U ontvangt in de week voorafgaand aan de bedevaart uw exacte opstaptijd, het uitgebreide dagprogramma en overige belangrijke informatie. Voor de nieuwe deelnemers ook een gebeds- en liederenbundel.

U bent van harte welkom om op deze bijzondere dag met ons mee te reizen!

Meer informatie vindt u in de kerkportalen, via de website van de parochie: www.petrus-ehv.nl en via de website van de Broederschap: www.eindhoven-kevelaer.nl  Voor overige vragen mag u mij bellen of mailen, neem daarvoor op werkdagen tussen tussen 9.30 uur en 12.00 uur contact op met het algemene nummer van de parochie; 040-2697561.

Christel Huijbregts-Bock, Broedermeester Eindhoven-Noord van de Onze Lieve Vrouw Broederschap

Als u op deze link drukt kunt u het inschrijfformulier downloaden