Komt u ook samen met uw collega, vriend(in) of familie?

Ruim 280.000 mensen in Nederland hebben al een Alpha-cursus gevolgd. De cursus wordt in meer dan 800 plaatsen gegeven door kerken van verschillende denominaties. De Alpha-cursus biedt in 12 avonden en 1 weekend een vrijblijvende kennismaking met het christelijk geloof. Het biedt mensen op een ontspannen manier de gelegenheid om meer te leren over het christelijk geloof.

Om verwarring te voorkomen: In onze Petrusparochie doen we mee aan twee Alpha-cursussen. In het kader van Rebuilt wordt er ook een Alpha-cursus gehouden, hier kunt u zich niet zomaar voor aanmelden.

Maar voor iedereen open is de interkerkelijke Alpha-cursus, waar pastor Norbert Schallenberg aan deelneemt als teamlid. Voor deze cursus willen we u ALLEN van harte uitnodigen. We hopen dat u in groten getale komt!

De Alpha-informatieavond vindt plaats op dinsdag 10 september en wordt gehouden in het Schoots kwartier, Schootsestraat 47 (naast de kerk). De toegang is gratis. De avond begint om 20.00 uur en iedereen is van harte welkom. Enkele cursisten die eerder de Alpha-cursus hebben gevolgd, zullen vertellen hoe ze dit beleefd hebben, er worden presentaties gegeven en na afloop kunnen we nog wat napraten.

Na de informatieavond, begint de Alpha-cursus echt. Dat is op 17 september om 19.00 uur in het Schoots kwartier. De avond begint dan – heel gezellig – met een gezamenlijke warme maaltijd. Die warme maaltijd is er iedere cursus-avond.

Een Alpha-cursus organiseren kunnen we niet alleen, daar hebben we uw hulp voor nodig. Wat kunt u doen:

  • bid voor nieuwe Alpha-deelnemers. U kunt zich als bidder aanmelden
  • nodig uw vrienden, familie, bekenden uit voor de Alpha-cursus en kom met hen mee naar de Alpha-informatieavond.
  • misschien wilt u meehelpen bij de organisatie. We hebben nog bidders, koks en afwassers Wilt u meedoen neem dan contact op met pastor Norbert Schallenberg, nschallenberg@petrus-ehv.nl

Wilt u meer weten over de Alpha-cursus, kijk dan op www.alphanederland.org

Voor meer informatie over de cursus  is onze contactpersoon Arend Kastelein, telefoon 06-83901435